Valborg

Pratat med Angie,och oj vad skönt att få sova ut efter intensiv vecka med sjuk personal,inskolning,bråk och stor barngrupp..
Iaf nu lördag och äntligen träffa min fina D igen💗 Vi ska hem till hans föräldrar och fira hans pappa(som jag tror fyller 65) Vi ska grilla!! Så mysigt.. Vädret kunde varit lite bättre bara.. 
Nu ska jag fixa lite hemma och kolla igenom min garderob (känner mig trött på det mesta,dags att gå igenom och snart att köpa lite nytt och fresh!)
Men lever hellre med lite guldkant och resor/kul än att shoppa en massa! Men byxor behöver jag verkligen nu.. Kommer snegla lite på Kungens 70 årsdag med-så snygg Prinsessan Madeleine var,och stilig!! Ha en fin Valborg,ska du till ngt bål ikväll? Så mysigt med den traditionen och att sjunga in våren🌺 Becca

Friday👏🏼

 
Tog en taxi(dyr dessutom..) till passmyndigheten för att väl där upptäcka att de redan hade stängt..:/ Så där stod jag långt hemifrån och betalat störiga pengar..(for nothing) men men bara att gå vidare och ta bussen hem.. Angie kom hem till mig kort därefter,båda var supertrötta efter en stressig vecka.. (Hade en jättestressig fredag på jobb..!) Vi satt o pratade lite innan vi hade tänkt åka till Ikea,men vi struntade i det och hade en superrolig kväll på Hong Kong (Kinarestaurangen här vid mig) med mamma och några roliga kompisar till henne😄
God mat och många skratt.. Jag betalade resan också😉 Superkul fredag! Becca💕

Helgen:)

Fre: Idag(sent i em) kommer Angie,yeyy vi ska till Ikea och även fixa blommor till min balkong,bra att passa på när man har bil😍 Ska även ta en taxi och åka och hämta mitt pass efter jobb vid halv fyra. Ikväll blir det hämtmat och vin+Lets dance eller mat ute,vi får se! 
Lör:Valborg-och jag och D ska hem till hans föräldrar+familj och fira hans pappa som fyller år🎂 Under dagen tar jag det lugnt med luki,kanske i trädgården lite:)
Sön: Träffa D igen,kanske fint väder så då blir det mys ute,middag hemma hos mig o kanske trädgårdshäng också! Have a good one👌🏼 Becca