Torsdag

Kunde inte äta min medhavda lunch för magen blev kass igen efter min lilla biffmiddag igårkväll..
Så fick bli fisk igen till lunch och även nu ikväll.
Torskryggfilé med potatis,paprika,champinjoner och broccoli,grönsaksbuljong,vegeta,citron,lite rapsolja och salt/peppar. Soppa it is!;)
 
 
Annars har jag jobbat på,roligt skapande med de små liven,mycket mys o bus👶🏼💕
 
Hemma håller jag på att tvätta,har lagat soppa,kollat upp Scandics brunch som jag och Marisela ska besöka inom kort🍴
 
Chattat med Love och letat och tänkt på heminredning till mitt lilla hem,tänker mig lite gråa snygga detaljer och en lampa att växla med sommar/vintertid.. We will see! 
 
 Men nu äta soppa och Dr.Phil på tv,Becca🌺

Bio-oil och mat

Ligger i sängen med Luki spinnande intill😻
Nybadad och inoljad med "Bio-oil" (som jag visat här tidigare) superbra budget produkt,både till ansikte och kropp.
 
Jag har också fixat mat,nu ikväll blev det små färsbiffar av nötfärs (som jag hade över sen sist) med lite vitlökssås,råris och en stor sallad med b.la pinjenötter och feta😋🍴
  Till morgondagens lunch så fixade jag stor sallad och lite råris som jag tänkte ha med en WW linssoppa,visst blir det dyrare och lite mer att tänka på(med tanke på att jag får mat på jobb varje dag) men nu när jag haft så mkt problem med magen+en liten viktuppgång så prio jag min hälsa och det känns himla bra o fräscht:)
 Kan tänka mig att jag snart kommer börja med att ibland äta skolans mat och ibland ta med när det inte finns bra alternativ för mig-som innehåller mkt fett/olja/sås etc.. För det tål inte min mage alls.. Och glutenfritt bröd känns mkt bättre för mig!(tar med hemifrån)
 
Snart slutar min D på jobbet,men jag kommer nog inte orka prata ikväll,vill sova nu.. Ser framemot ännu en härlig helg med honom snart💕 Becca

Onsdagslista!

1,Hur mår du idag? Bättre än igår med magen,den känns lugn just nu:) 
2,Senaste köp? På nätet så var det ifrån Apotea igår: örtteer,bodywash,Listerine och lite annat skoj😀 Smidigt via nätet(ingen frakt och stort utbud) Annars Willys igår em,massa god och nyttig mat!
3,Var vill du vara nu? Jag är lite uttråkad av vardagslunken och vill gärna ha lite mer vardagslyx och mer sol..!
Skulle gärna sitta på en restaurang med Angie i Cannes på stranden och beställa två eller trerätters och ett glas rosé..(snart,snart)
4,Vad åt du senast? Jag är duktig nu (och det känns mkt fräschare med mer "clean food" kokt torsk med soppa o veggies(som igårkväll) gör nog något med lite potatis ikväll som omväxling.
 
Ingen fantasi just nu,hörs senare😘 Becca