Glossybox

Öppnade min Glossybox ikväll🤗 Bra grejer och fin "Box" (perfekt att packa in julklappar i om man är lika ohändig som jag..) Jag blev glad över Body shops bodycream(juldoft) tänker ha den i väskan,kändes skön och när det inte är djurtestat så är det👌🏼 Även en mask o peeling är bra att ha! Becca💟

Igårkväll-nu

Denna förkylningen tar knäcken på mig.. Jobbet kräver redan mycket energi och en personal borta+inskolning.. Så det blev en tidig kväll igår.. 
Pratade länge med Angie (som ju var på spa i helgen) Chattade lite med D,fixade mat,mös lite med luki😻 Nu rast på jobb,jobbar till halv fem idag,suttit ute länge i kylan,ätit kycklingkorv med potatismos o sallad. Kanske blir fisk eller soppa ikväll. Hoppas du har en fin onsdag✨ Vi har fått upp fin julbelysning i Limhamn o kolla in min fina amaryllis,den är såå stor!!🎄 Becca

Roligt i Dec!

Tänkte dela med mig av några roliga planer jag har i December✨ Var alldeles för trött/förkyld igårkväll för att blogga.. Blev bara lite veg nuggets och knäcke o lite tv-roliga solsidan!
Den 17/12 ser jag väldigt mycket fram emot,då ska jag och D ha en heldag i Kph,vi börjar med Leahs två-årskalas🎂 Senare på kvällen tänkte vi(jag och D) mysa i Kph,gå till Tivoli och Nyhavns julmarknad:)
Jag ska till Kph och träffa Angie,gå till Torvehallerne och hygge en fredag eller söndag i Dec👯
Jag ser fram emot lite julledighet i Dec (och början av Jan)
Kompisdejter i Dec..😄
I mitten av Dec så ska vi till Rådhuskällaren med jobb,det blir kul o gott!
Dagen innan julafton så fyller min mamma år så då bjuder jag ut henne på middag🍷
Och såklart julafton hos mamma,alltid en höjdare🎅🏼
Nyårsafton blir nog hos D(för vovvens skull) och mysigt+gott att äta🍴 Becca😘