Snart helg..

Hej mina vänner🙋🏼 Snart helg.. Slutar halv fyra,handla på vägen hem. Känns som att det får bli en hemmakväll,jag är både trött och har väldigt ont i magen..
 
Ska jobba imorg fm,(skolan har öppet hus)så upp rätt så tidigt med-behöver komp timmar efter alla besök hos sjuksköterskan..
 
Sen blir det besök ifrån Sthlm-en gammal bekant till mig och Angelica är nere med sin familj, så vi ska ses en stund imorgon på lunch.
 
Blir nog en stund extra med Angie och Leah innan de åker till Kph igen💕
 
Om exakt en vecka så sitter vi på flyget nu mot Barca;)
Dricker nog lite bubbel🍾
 
På lördagkväll så ska jag träffa D,var och hur får vi se. Söndagkväll också med D hos mig eller honom💟 Becca
 

Trött torsdag..

Var vaken i ca 2h inatt.. Hade riktigt jobbig mensvärk.. Hjälpte inte först med tabletter heller..
Så dagen på jobb med en kollega sjuk kändes rätt trött😴 Haha.. Skönt att komma hem,ta det lugnt+tvättat. Nu laga mat(blir lax med grönt o ris) Betala räkningarna med(skjutit upp,enormt trött..) Hoppas du haft en bra torsdag🌹 2 roliga saker med dagen: Kollade in vädret i Barcelona nästa vecka och vi verkar få soool🌞Ca 23-25grader.
 Den andra grejen är att det gått mycket bra för skolan jag arbetar på(jag är på Fsk) men de är mina kollegor-vår skola är sjätte i hela Sverige i betyg-niorna!! Grymt bra jobbat.. Vilka lärare och ledning-det betyder allt✨ Tänk om man själv haft det så.. Lärare och ledning som bryr sig,en lugn,fin o trygg skola! Becca❤️

Hår och hyfs!

Rusade till vårdcentralen igår,stressad hela dagen och sen stressade jag till Alda på Hår o sånt här i limhamn. Jag satt där i 2,45.. Inte kul om man inte gillar sånt haha,men det gick bra!
Jag är supernöjd med färgen,blev mkt ljusare men också en bra bit kortare och med mitt hår som inte är tunt och ligger rakt ner så har det en tendens att bli lite stort när det är kortare och då måste jag fixa det.. Vilket jag inte gillar.. Så jag är både nöjd och inte! Men förstår att A fick klippa av en bit för det var slitet. 
Trött efter en 12 timmarsdag iväg;) och med ett mindre fint men skönt sovlinne haha,men det bjuder jag på😜 En annan sak: Varför är man så oartig och okänslig så att man frågar en kvinna som har lite mage: Är du gravid? Du har ingen aning om vad personen i fråga går igenom.. Hon mår kanske dåligt över att hon gått upp i vikt redan? Och kanske mår hon ännu sämre för att hon inte är,och kanske aldrig kommer vara just gravid!! Visa lite medkänsla och hyfs..
Jag vräker inte i mig chips eller en massa sötsaker..-men jag går lätt upp i vikt+med tån kan jag inte ens promenera långt utan att få ont.. Jag tänker på mig själv när jag skriver detta,
men även på många andra som har fått eller kommer få frågan.. Inte första gången det hänt mig.. Becca❤️