Vagabond

Det var gott som vanligt på Vagabond😊 Vi tog samma(fast jag tog lite mer sallad) ryggfilé med pommes och skysås-trodde inte skysås var min grej-men jo gott där;) Rätt mycket folk för att vara en tisdag,poppis ställe. 
Min snälla och söta kille:) Han gav ju mig en middag i julklapp med,och jag är inne och pushar på lite om middag på hotell😜 We will see.. Förmodligen blir det AW på fre med ju:) 
Sitter nu i sängen och tittar på solsidan och har tittat lite på Veckans brott när det handlade om lilla Engla.. Så horribelt.. Var rädd för att gå ner i tvättstugan efter det..-kanske borde tvätta dagtid? Har så livlig fantasi (och har aldrig varit typen som tänker att det händer aldrig mig..)
så jag tror jämt att jag ska bli mördad därnere..
Lite mys nu med luki innan sömn✨ Sov gott vänner,Becca❤️

Wining and dining;)

Från en dag där jag känt mig såhär😝
Till att alldeles strax bli hämtad av min Love känns bra💕 Han var även gullig att skjutsa mig till vårdcentralen idag:) Gick bra där,lite ont men ok! Väl hemma så har jag tagit det lugnt+tvättar.
Det där glaset innan man ska iväg👌🏼🍾
Även fått min glossybox(men inte öppnat än,visar i ett senare inlägg+bilder från kvällen och ett tips✨ Älskar själv att få tips ifrån bloggare-stora som små;) Och såklart pics från kvällen! Becca

Min tisdag

Har en rätt så händelserik tisdag😄 På jobb nu(sedan 7.30 ca) till om lite mer än en timme-för då ska jag mot Capio igen.
Sen hemåt till luki-tvätta,vila en liten stund innan D hämtar mig ,och vi ska ha en "dinnerdate" Vagabond blir det och god ryggbiff väntar på oss;) Kul att sätta guldkant på vardagen! Igårkväll blev det cevapi fast med råris istället för bröd,blev gott! La mig tidigt,chattade med D,och tittade lite på Solsidan😄
Hoppas du har en fin tisdag min vän❤️ Becca