Fredagsmys,fira och dop💕

Ja denna helgen blir rätt så händelserik för mig.. Många människor har jämt ett högt tempo med allt trots barn och jobb etc.. Och visst kan jag (som bor själv) bli uttråkad-jag är rastlös samtidigt som jag är lite lat haha.. Blev väldigt deppigt ibland som singel,men samtidigt behöver jag min ensamtid och jag njuter av väldigt små saker. En balans är nog bra:)
 
 
IAF! Tidig kväll kommer A hit,just nu är jag sugen på att hänga här hemma,visa min nys lilla sötnos🌸 Kanske käka tacos och titta på Lets dance och lite bloggar+🥂Måste köpa lite helgblommor med och gott innan! 
 
Lördag: D"s mamma fyllde 60 igår så imorgon blir det födelsedagsmiddag för henne(tror vid 16,17) ärenden innan. 
 
Söndag: DOP för lille Eric💙 Kyrka och middag/fest på Radisson🎉 Måste hitta något att ta på mig.. Inte min favorit sysselsättning och ännu mindre när jag är krasslig,men något måste jag hitta!! 
 
Hörs snart igen,först städning,dusch,mys på balkongen i solen (riktigt varmt här idag!!) och tacofriday with my bestie💗 Have a great friday!
Becca

Just nu!

Hemma hela veckan blev det för mig,mår lite bättre men jätteförkyld än.. Hoppas på mycket energi till nästa vecka!
Vaknade vid 5 imorse.. sover sådär med katterna i mitt sovrum,men de vill absolut vara där o river på dörren..:/
Jag somnade om vid halv sju och sov till nästan 10.
Jag har öppnat balkongdörren så att mina små kan gå ut o njuta-härligt med ett extra-rum för både mig och dom💕
Men jag får hålla koll på henne därute.. hon är som ett litet barn.. tuggar på allt,och hoppar runt lätt som en plätt;)
Kollar in fåglarna.. Härligt med fågelkvitter,t.om måsarnas ljud är helt ok för mig,härlig tid😅 Idag ska jag städa och fixa lite här hemma.
Angie har bil så vi ska kasta en massa,så jag får mer plats.. inte många garderober o plats i en liten lägenhet.. A kommer tidig kväll(vi bestämde för längesen) egentligen skulle vi äta ute,men får se hur pigg jag är för det.. Blir fredagsmys här hemma iaf!! Och jag ska betala resan till A som bokat den🎉
 Undra vad vi gör just nu om två veckor därborta? Kanske går runt och kollar i G.stan,njuter på en uteservering eller är på utflykt till Antibes/Villefranche💙 Becca

Torsdagskväll

Godkväll mina vänner💕 Tvättar fortfarande och har lagat en god korvgryta-använde: i-mat,keldas toscanska tomatsoppa,vitlök,paprika,tomater,lite tomatpuré,lite ketchup,salt/peppar,chilipeppar och svamp,råris till.
Ner i tvättstugan,sen äntligen äta😅 Chattar med min D en massa med. Becca