Hello!

Tisdag idag och så himla trött just nu.. Lite förkyld med fortfarande så då tar detta jobbet på krafterna.. men men kämpa på 2,5 timmar till bara🏃‍♀️ Vi har haft tema samling om fordon,ätit kycklinggryta m ris(mindre god variant) frukt och grönt. Lite sång/dans/pyssel med ca 6 stycken och resten lekte ute(toppen att dela gruppen) Ikväll händer inte mycket,tvätt och tv!
Imorgon datenight👫 Kul mitt i veckan..
Det blir till ett ställe som ser ut att ha riktigt goda pizzor🍕 Ni får se imorgon! Sedan igår så har jag börjat disciplinera mer(igen) hur/vad jag äter,behöver verkligen gå ner i vikt,så därför måste jag tyvärr tänka lite på att minimera portionerna mat..😩 Älskar mat,inte godis/snacks som vissa-(det kan jag lätt vara utan)
Så får hoppas att jag fixar att gå ner lite så att jag trivs mer med mig själv igen💃🏼 Jag vill bara vara "normalviktig", inget extremt smalt eller så..  
Det jag gjort tidigare för att gå ner lite i vikt (och lyckats)
är en mix av: färre kolhydrater,minska mycket på vitt bröd,tänka medelhavskost och tallriksmodell(samma gäller nu+cheatday eller days om det händer något speciellt) Önskar dig en skön tisdag💋 Becca